Použité suroviny receptu Vepřová kýta se žampióny a buráky:
200 g vepř. kýty
| 450 g steril. žampiónů
| 80 g burských oříšků
| 2 lžíce sójové omáčky
| 3 lžíce oleje
| pečivo
Postup přípravy receptu Vepřová kýta se žampióny a buráky:
Žampiony slijeme do sklenice a pokrájíme je najemno. Maso očistíme a nakrájíme na kostky.
Na pánev dáme olej, burské oříšky, žampiony a 5 minut restujeme. Přidáme maso a ze všech stran důkladně opečeme. Podlijeme částí vody z žampionů, přidáme sójovou omáčku a dusíme doměkka.
Podáváme s čerstvým pečivem.
Fotky receptu Vepřová kýta se žampióny a buráky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!