Použité suroviny receptu Vepřová plec na cibuli, česneku s rajským protlakem:
1 kg vepř. plecko
| 500 g cibule
| 1 palička česneku
| 100 g rajčat. protlaku
| kmín
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Vepřová plec na cibuli, česneku s rajským protlakem:
Maso nakrájíme na asi 200 g kousky, které potřeme česnekem rozetřeným se solí.
Cibuli nakrájenou na kostičky necháme na oleji zesklovatět, pak do ní zamícháme rajčatový protlak a rozestřeme ji na pekáč na ni poklademe kousky masa, posypeme kmínem, podlijeme vodou a dáme péci do rozehřáté trouby (190 °C).
Během pečení maso obracíme, popřípadě mírně podláváme vodou.
Pečeme asi hodinu.
Fotky receptu Vepřová plec na cibuli, česneku s rajským protlakem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!