Vložil: | radio11 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 29 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřová plec po maďarsku s těstovinou:
500 g vepř. plece
| 120 g raj. protlaku
| 1,5 lžíce sladké papriky
| 1 velká červená cibule
| 1 lžíce hl. mouky
| 100 g angl. slaniny
| 1 str, česneku
| 1 bal. těstovin
Postup přípravy receptu Vepřová plec po maďarsku s těstovinou:
Cibuli s česnekem oloupeme. Cibuli nasekáme na jemné kostičky, česnek utřeme se solí. Slaninu nakrájíme na kostičky a vepřovou plec na kostky.
Slaninu rozpustíme na pánvi, přidáme cibulku, zpěníme, vmícháme sladkou papriku a podlijeme troškou vody. Do základu dáme maso, trošku soli a dusíme do poloměkka.
Pak přidáme protlak s utřeným česnekem, promícháme, zaprášíme hladkou moukou, orestujeme a dusíme asi 15 minut. Pak zalijeme vodou, povaříme a můžeme podávat.
Vynikající přílohou jsou těstoviny.
Fotky receptu Vepřová plec po maďarsku s těstovinou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!