Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.11. 2024
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová směs na toastu

fotka Vepřová směs na toastu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřová směs na toastu:

200 g vepřová kýta  | 1 lžíce sójová omáčka  | 1 lžíčka worcesterská omáčka  | 120 g sterilované žampióny  | 50 g pórek  | 50 g šunka  | 2 ks žloutek  | 1 lžíčka škrobová moučka  | 8 ks veka - plátky  | 150 ml olej  |  sůl, pepř  |  curry koření

Postup přípravy receptu Vepřová směs na toastu:

Maso rozkrájíme na úzké nudličky, smícháme je se sójovou a worcesterskou omáčkou, škrobovou moučkou, částí oleje, curry kořením, žloutky, šunkou pokrájenou na nudličky, žampióny a pórkem krájeným na plátky. Vše dobře promícháme, trochu osolíme a necháme v chladu odležet - můžeme i 24 hodin. Směs potom zprudka opečeme za stálého míchání na pánvi a podle chuti ještě okořeníme pepřem a solí. Opečenou směsí obkládáme plátky veky, které jsme předtím osmažili po obou stranách na oleji, nebo připravili v topinkovači. Před podáváním můžeme ještě dozdobit strouhaným sýrem Eidam nebo Niva.
Vepřovou směs na toastu podáváme teplou.


Fotky receptu Vepřová směs na toastu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová směs na toastu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !