Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 11.11. 2024
Dnes má svátek Martin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová specialitka

fotka Vepřová specialitka
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Vepřová specialitka:

500 g vepřového masa  | 1 sklenka sterilované kapie  | 1 sklenka sterilovaných okurek  | 4 lžíce strouhaného křenu  |  worcester  | 1 konzerva sterilovaných rajčat /400 g/  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Vepřová specialitka:

Maso nakrájíme na nudle. Osolíme, opepříme a na oleji prudce osmahneme. Pak teplotu snížíme a maso dusíme ve vlastní šťávě doměkka. Dle potřeby podlijeme vodou.
Mezitím si nakrájíme okurky a kapii na tenké proužky. Vložíme je do kastrolu, zalijeme rozmixovanými rajčaty, přidáme worcester, sůl, pepř a 2 lžíce strouhaného křenu. Všechno udusíme doměkka. Dle chuti ještě dochutíme.
Na talíř naservírujeme hranolky, na ně naložíme maso, okurkovou směs, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme křenem.


Fotky receptu Vepřová specialitka:

Vepřová specialitka
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Vepřová specialitka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles