Použité suroviny receptu Vepřová žebírka s oreganem:
4 větvičky oregana
| 1,5 kg vepřových žebírek
| 4 stroužky česneku
| 5 lžic olivového oleje
| 1 lžíce balzamikového octa
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Vepřová žebírka s oreganem:
Česnek oloupeme a nasekáme na velmi drobno. Pak ho promícháme s nasekaným oreganem, olejem a octem a vše podle chuti osolíme a opepříme. Vepřová žebírka uložíme do pekáče, polijeme připravenou marinádou a dáme do lednice zakryté na dvanáct hodin. Poté žebírka upečeme v troubě rozehřáté na 200 stupňů - přibližně 50 minut.
Fotky receptu Vepřová žebírka s oreganem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!