Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové dušené s medem

fotka Vepřové dušené s medem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřové dušené s medem:

4 lžíce nasekané šalotky  | 4 lžíce medu  | 1 kg stočeného vepřového pupku  | 1 proužek citronové a 1 proužek pomerančové kůry  | dle chuti: pepř a sůl  | 1/2 lžičky mletého kardamomu  | 300 ml suchého jablečného moštu

Postup přípravy receptu Vepřové dušené s medem:

Máslo rozehřejeme v rendlíku a stočené maso na něm ze všech stran opečeme. Přidáme šalotku, med, citronovou i pomerančovou kůru, osolíme a okořeníme kardamomem a pepřem. Maso zalijeme moštem, přivedeme do varu, rendlík těsně uzavřeme poklicí a vložíme jej do trouby předehřáté na 180 °C na půldruhé hodiny. Pak rendlík vyjmeme, vyndáme maso a šťávu necháme vyvařit na hustou omáčku. Podáváme s knedlíkem, bramborem nebo rýží.


Fotky receptu Vepřové dušené s medem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové dušené s medem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles