Použité suroviny receptu Vepřové kari s kapustičkami:
400 g vepřového masa
| 200 g čerstvé růžičkové kapusty
| 1 kelímek zakysané smetany
| 3 lžičky kari koření
| 1 cibule
| 2 stroužky česneku
| špetka soli a pepře
| olivový olej na smažení
Postup přípravy receptu Vepřové kari s kapustičkami:
Kapustičky očistíme a v hrnci s osolenou vodou uvaříme. Uvařené kapusty slijeme a přepůlíme.
Maso společně s cibulí nakrájíme a na oleji nasmažíme dozlatova.
K masu přihodíme již uvařenou kapustu, vše promícháme a ještě přidáme utřené stroužky česneku.
Směs zalijeme zakysanou smetanou a vše znovu důkladně promícháme.
Vepřové kari dochutíme solí a pepřem, necháme povařit .
Fotky receptu Vepřové kari s kapustičkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!