Použité suroviny receptu Vepřové kostky se zeleninou a vínem:
1,5 kg vepř. kýty
| dle chuti mladá mrkev
| jarní cibulka
| 250 g mladého vyloupaného hrášku hrášek
| 500 g nových brambor
| 2 lžíce rajského protlaku
| 250 ml bílého vína
| 1 l horké vody
| olej
| hl. mouka
Postup přípravy receptu Vepřové kostky se zeleninou a vínem:
Vepřovou kýtu nakrájejte na malé kostky. Orestujte je na oleji. Ke konci restování je lehce poprašte moukou a pokračujte 2 minuty v restování. Přilijte bílé suché víno, rajský protlak, horkou vodu, osolte a opepřete. Přikryjte pokličkou a duste na mírném plameni. Nakonec přidejte oloupané nové brambory po 50 minutách k masu. Vařte společně další čtvrthodinu. Na posledních 30 minut přidejte zeleninu.
Fotky receptu Vepřové kostky se zeleninou a vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!