4 vepřové kotlety
| 50 g slaniny
| 100 g šunky
| 150 g sterilovaných okurek
| 1 vejce
| pepř
| sůl
| smažené bramborové hranolky
Postup přípravy receptu Vepřové kotlety hentéš :
Kotlety naklepeme, okraje nařízneme a maso posolíme a popepříme. Opečeme je na rozškvařené slanině, ze které jsme vybrali škvarečky. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Okurky a šunku nakrájíme na nudličky. Měkké kotlety přeložíme na talíře ke smaženým bramborovým hranolkům. Do vypeku dáme nakrájenou šunku, okurky a slaninové škvarečky. Chvíli společně prohřejeme a ihned přeléváme na kotlety a ozdobíme plátkem vejce. Místo hranolků můžeme podávat s dušenými brambory.
Fotky receptu Vepřové kotlety hentéš :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!