Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 06.11. 2024
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové kotlety po uzenářsku

fotka Vepřové kotlety po uzenářsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové kotlety po uzenářsku:

4 ks vepřových kotlet  | 2 nožičky párku  | 4 plátky šunky  | 4 lžíce oleje  | 2 ks kapie  |  hladká mouka, pepř, sůl

Postup přípravy receptu Vepřové kotlety po uzenářsku:

Očištěné kotlety naklepeme u kosti a na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a z obou stran poprášíme hladkou moukou. Na rozpáleném oleji je z obou stran zprudka opečeme dočervena. Pak oheň stáhneme a maso dopečeme doměkka. Ke konci pečení přidáme přepůlené a ozdobně proříznuté nožičky párků a dopečeme. Na talíři upravíme na porce masa plátky prohřáté šunky, připravené čtvrtky párku, přelijeme je vypečenou šťávou a ozdobíme nudličkami kapie.


Fotky receptu Vepřové kotlety po uzenářsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové kotlety po uzenářsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky