Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.12. 2024
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové kuličky se smetanovou omáčkou

fotka Vepřové kuličky se smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové kuličky se smetanovou omáčkou:

350 g ramínka  | špetka soli a pepře  | 30 g slaniny  | 1 a 1/2 ks žemle  | 1 ks cibule  | 10 g sádla  | 20 g krupičné mouky  | 20 g sádla a cibule do kastrolu  | 4 lžíce kyselé smetany  | 10 g krupičné mouky  | 1 ks vejce

Postup přípravy receptu Vepřové kuličky se smetanovou omáčkou:

Maso umeleme a dáme do mísy. Přidáme nakrájenou slaninu, sůl, pepř, namočenou žemli, osmaženou nakrájenou cibulku a vejce. Promícháme, rozdělíme na dílky, uděláme kuličky, válečky nebo placičky (podle chuti a fantazie), obalíme je moukou a dáme do pekáčku péci. Zapečené vepřové kuličky zalijeme vroucí vodou a dusíme asi 30 minut. Pak je vyndáme, omáčku procedíme a nalijeme za stálého míchání do kyselé smetany s umíchanou moukou. Omáčku povaříme.


Fotky receptu Vepřové kuličky se smetanovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové kuličky se smetanovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !