Použité suroviny receptu Vepřové maso na brusinkách:
800 g vepřové pečeně bez kosti v celku
| 150 g brusinkového džemu
| 50 g cukru
| 1 lžička tymiánu
| štáva z půlky citrónu
| olej
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Vepřové maso na brusinkách:
Vykostěnou vepřovou pečeni osolte a opepřete. Opečte
na oleji na pánvi ze všech stran, přeložte do pekáčku,
posypte lžičkou tymiánu, podlijte horkou vodou a zakryté pečte skoro do měkka. Rozehřejte cukr s brusinkovým džemem a šťávou z půlky citrónu, nalijte přes pečeni a odkryté dopečte do měkka.
Podávejte s opečenými brambory nebo s pečivem.
Fotky receptu Vepřové maso na brusinkách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!