Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso na brusinkách

fotka Vepřové maso na brusinkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso na brusinkách:

800 g vepřové pečeně bez kosti v celku  | 150 g brusinkového džemu  | 50 g cukru  | 1 lžička tymiánu  |  štáva z půlky citrónu  |  olej  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Vepřové maso na brusinkách:

Vykostěnou vepřovou pečeni osolte a opepřete. Opečte
na oleji na pánvi ze všech stran, přeložte do pekáčku,
posypte lžičkou tymiánu, podlijte horkou vodou a zakryté pečte skoro do měkka. Rozehřejte cukr s brusinkovým džemem a šťávou z půlky citrónu, nalijte přes pečeni a odkryté dopečte do měkka.

Podávejte s opečenými brambory nebo s pečivem.


Fotky receptu Vepřové maso na brusinkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso na brusinkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !