Vepřové maso nejprve omyjeme a osušíme, pak nakrájíme na menší kostky. Opláchneme pod tekoucí vodou řapíkatý celer a pokrájíme ho na stejně velké kousky jako maso. Pánev zahřejeme na maximální teplotu a nalijeme do ní dvě lžíce rostlinného oleje. Jakmile se zahřeje, přidáme vepřové maso a smažíme ho za stálého míchání přibližně jednu minutu. Poté maso vyjmeme na talíř a pánev vrátíme zpět na plotýnku.
Přilijeme zbytek rostlinného oleje, nasypeme na něj zeleninu Findus Wok Chinese a za stálého míchání ji smažíme přibližně šest minut. Nakonec přidáme na kostky nakrájený řapíkatý celer a smažíme za stálého míchání ještě další minutu. Pak do pánve vrátíme předsmažené maso a vše okořeníme kari. Pokrm ještě dobře prohřejeme a podáváme s rýží nebo nudlemi.
Míchaná zelenina ze země, kde byla pánev vynalezena, obsahuje mrkev, hrášek, fazolové klíčky, pórek, vodní kaštany a čínské houby. Tato směs je okořeněna česnekem, solí a pepřem. Všechna zelenina kromě pórku je předvařená.
Dobrá rada: Namísto klasických těstovin můžete použít rýžové těstoviny a vepřové maso lze samozřejmě nahradit drůbežím.
Zdroj:
Findus