Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso na ovoci:
600 g vepřového masa z plecka
| sůl
| 3 lžíce rostlinného oleje
| 1 lžička cukru
| 3 lžíce vody
| 2 lžíce citronové šťávy
| 2 jablka
| 2 broskve
| 2 meruňky
| 10 třešní
| 100 ml jablečného moštu
| 1 lžíce mandlí
Postup přípravy receptu Vepřové maso na ovoci:
Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a smažíme za stálého míchání v rozehřátém rostlinném oleji. Podlijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Cukr rozpustíme nasucho až do zkaramelizování, potom ho zalijeme vodou a citronovou šťávou. Přidáme očištěné a vypeckované ovoce, zalijeme jablečným moštem a promícháme. Ovocnou směs přimícháme k masu a dusíme. Nakonec posypeme oloupanými, nadrobno nasekanými mandlemi.
Fotky receptu Vepřové maso na ovoci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!