Použité suroviny receptu Vepřové maso plněné zeleninou:
600 g vepřové kýty
| 100 g brambor
| 100 g mrkve
| 100 g květáku
| 100 g brokolice
| 2 rajčata
| 1 cibule
| 3 stroužky česneku
| 0,1 l červeného vína
| 0,2 l vývaru
| petrželka
| tymián
| sůl
| pepř
| kari
| vegera
| sójová omáčka
Postup přípravy receptu Vepřové maso plněné zeleninou:
Maso nakrájíme na drobné nudličky a opečeme na oleji, přidáme koření a nakrájenou zeleninu. Zalijeme vínem a vývarem a podusíme doměkka.
Jako vynikající přílohu můžeme podávat grilovanou bagetu, kterou poklademe pečeným rajčetem nebo sýrem s česnekovou pastou.
Fotky receptu Vepřové maso plněné zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!