Postup přípravy receptu Vepřové maso s bramborem a paprikou :
Maso pokrájíme na nudličky, dáme do mísy, pokapeme dvěma lžícemi sójové omáčky, poprášíme solamylem, přidáme zázvor a polovinu mletého pepře, dobře promícháme a necháme asi půl hodiny marinovat.
Brambory, cibuli a kapie očistíme a vše pokrájíme na kostičky. Na velké pánvi rozpálíme olej, dáme do něj připravené maso a za stálého míchání opékáme asi 5 - 10 minut. Pak ho z oleje vyjmeme a vložíme do mísy, ve které budeme jídlo podávat, abychom maso udrželi v teple.
Olej na pánvi znovu rozpálíme, vložíme do něj nakrájené brambory, osmažíme je a přidáme nakrájené papriky a cibuli. Dál smažíme společně, dokud není zelenina poloměkká. Nakonec přidáme znovu maso, pokapeme zbylou sójovou omáčkou, opepříme a podusíme cca 10 - 15 minut, aby bylo maso dostatečně měkké.