Použité suroviny receptu Vepřové maso s cibulí na víně:
350 g cibule
| 500 g vepřového masa
| 50 ml bílého vína
| 50 ml sádla
| dle chuti: pepř a sůl
Postup přípravy receptu Vepřové maso s cibulí na víně:
Maso osolte a opepřete. Cibuli nakrájejte na kolečka a osolte. Maso vložte do sádlem vymazaného pekáče nebo zapékací misky, obložte cibulí a přelijte rozehřátým sádlem. Pekáč vložte do trouby vyhřáté na 250 °C, teplotu stáhněte na 220 °C a maso upečte doměkka. Podle potřeby ho během pečení podlévejte vodou. Nakonec přilijte víno a poduste. Podávejte s bramborami.
Fotky receptu Vepřové maso s cibulí na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!