Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové maso s jablečnou šťávou

fotka Vepřové maso s jablečnou šťávou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Vepřové maso s jablečnou šťávou:

1 kg vepřového ramínka nebo krkovičky  | 2 lžíce oleje  |  sůl, kmín  | 4-5 kyselejších jablek  | 1,2 kg brambor  | 80 g másla  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Vepřové maso s jablečnou šťávou:

Zapékací misku vymažeme olejem a na dno dáme na plátky nakrájené vepřové maso, osolíme, okmínujeme, podlijeme trochou vody a dáme na půl hodiny péct do trouby.Mezitím si oloupeme a nastrouháme jablka (na hrubém okurkovém struhadle) a oloupeme brambory, které nakrájíme na tenčí plátky. Po půlhodině vyndáme zapékací misku z trouby, na maso navrstvíme strouhaná jablka a potom poklademe osolenými plátky brambor. Na povrch dáme plátky másla a pečeme v troubě ještě asi hodinu. Podávám sypané zelenou petrželkou.


Fotky receptu Vepřové maso s jablečnou šťávou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s jablečnou šťávou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !