500 g vepřového masa (plecko,kýta)
| 1 malá sklenička sterilované kapie
| 1 malá cibule
| 2 lžíce kečupu
| 1 lžíce plnotučné hořčice
| 1 lžička sojové omáčky
| 1 lžička koření např. adžika, gyros, grilovací koření -dávám, na které mám zrovna chuť
| sůl
| olej
| solamyl
Postup přípravy receptu Vepřové maso s kapií:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a poté dáme vepřové maso nakrájené na malé kousky. Necháme zatáhnout a přidáme kapii, kečup, hořčici, sojovou omáčku, koření a sůl. Podlijeme trochou vody a dusíme až je maso měkké. Výpek zahustíme solamylem v řidší omáčku a krátce povaříme. Podáváme s těstovinami či rýží.