Použité suroviny receptu Vepřové maso s květákem a petrželkou :
500 g vepřového masa
| máslo
| ½ menšího květáku
| ½ svazku petrželové natě
| Solčanka
| 2 lžičky kukuřičného škrobu
Postup přípravy receptu Vepřové maso s květákem a petrželkou :
Na troše másla si osmahneme na kousky nakrájené vepřové maso. Když maso zbělá, přidáme k němu na růžičky rozebraný květák, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Když je pokrm téměř hotový, vmícháme do něj škrob rozmíchaný v trošce vody, dochutíme Solčankou a zasypeme drobně pokrájenou zelenou petrželkou. Vaříme společně ještě asi 5 minut. Podáváme s těstovinami.
Fotky receptu Vepřové maso s květákem a petrželkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!