Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové maso s květákem a petrželkou

fotka Vepřové maso s květákem a petrželkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové maso s květákem a petrželkou :

500 g vepřového masa  |  máslo  | ½ menšího květáku  | ½ svazku petrželové natě  |  Solčanka  | 2 lžičky kukuřičného škrobu

Postup přípravy receptu Vepřové maso s květákem a petrželkou :

Na troše másla si osmahneme na kousky nakrájené vepřové maso. Když maso zbělá, přidáme k němu na růžičky rozebraný květák, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Když je pokrm téměř hotový, vmícháme do něj škrob rozmíchaný v trošce vody, dochutíme Solčankou a zasypeme drobně pokrájenou zelenou petrželkou. Vaříme společně ještě asi 5 minut. Podáváme s těstovinami.


Fotky receptu Vepřové maso s květákem a petrželkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s květákem a petrželkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky