Použité suroviny receptu Vepřové maso se zeleninou, fazolemi a žampióny:
500 g vepř. masa
| 250 g žampiónů
| 100 g másla
| 200 g bílých fazolí
| 200 g brambor
| 1 lžička solamylu
| 2 dl bílého vína
| 500 g rajčat
| 100 g cibule
Postup přípravy receptu Vepřové maso se zeleninou, fazolemi a žampióny:
Maso nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Fazole uvaříme.
Kostky masa opečeme na tuku a chvilku podusíme, aby pustilo šťávu. Přidáme zeleninu, houby i uvařené fazole a opět dusíme.
Když je maso měkké, přilijeme víno rozmíchané se škrobem a chvilku povaříme.
Fotky receptu Vepřové maso se zeleninou, fazolemi a žampióny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!