Postup přípravy receptu Vepřové maso v těstíčku:
Nakrájené maso mírně osolíme. V předehřáté pánvi nebo woku rozehřejeme arašídový olej. Přidáme vepřové maso a opékáme je 2-3 minuty. Maso vyndáme na talíř.
Mouku prosejeme zároveň s kypřícím práškem do misky. Postupně do ní vešleháme vejce, mléko a chilli koření, až vznikne husté těstíčko. V pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje na smažení. Když je tuk řádně rozpálený, zmírníme oheň. Kostky masa postupně obalujeme v těstíčku a smažíme ze všech stran dozlatova. Hotové kousky vybíráme naběračkou s otvory a odkládáme na vrstvu papírových ubrousků, aby se z nich odsál nadbytečný tuk.
Sójovou omáčku, med, vinný ocet, pažitku a rajčatový protlak důkladně promícháme v misce. Vepřové maso v těstíčku rozdělíme na talíře, ozdobíme a podáváme s omáčkou k namáčení.