Vložil: | Martinna14 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové medailonky s Camembertem:
400 g vepřové panenky
| trocha másla
| 50 ml suchého bílého vína
| 125 ml smetany ke šlehání
| sušené bylinky (tymián,šalvěj)
| 120 g camembertu na plátky a zbavené kůrky
| 1 lžíce dijonské hořčice
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Vepřové medailonky s Camembertem:
Maso nakrájejte na cca 2cm plátky, zlehka naklepejte a opepřete. Máslo rozehřejte v pánvi a vepřové po obou stranách opečte, celkem asi 5 minut. Vyjměte je na talíř a udržujte v teple. Do pánve vlijte víno, přiveďte k varu, odškrábejte výpečky. Přilijte smetanu s bylinkami, pak přidejte sýr, hořčici i šťávu, kterou pustilo opečené maso. Chvíli povařte a dochuťte pepřem a solí.
Fotky receptu Vepřové medailonky s Camembertem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!