Použité suroviny receptu Vepřové nudličky na česneku a cibuli:
500 g vepř. plece /nudličky/
| 1 cibule velká
| 4 str. česneku
| 1/2 l vody
| 1 lžíce sušeného česneku
| 4 lžíce oleje
| 1 lžíce solamylu
| sůl
Postup přípravy receptu Vepřové nudličky na česneku a cibuli:
Cibuli nakrájíme nadrobno a dozlatova orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme nudličky masa, posypeme česnekem a ze všech stran je opečeme. Pak maso poprášíme solí, zalijeme vodou a pod poklicí dusíme za občasného promíchání asi 45 minut; záleží na kvalitě masa.
Česnek nakrájíme na plátky.
Solamyl rozmícháme v trošce vody na kašičku a spolu s česnekem vmícháme k masu. Necháme 5 - 10 minut provařit a podle chuti dosolíme.
Fotky receptu Vepřové nudličky na česneku a cibuli: