Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové pekingské maso

fotka Vepřové pekingské maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové pekingské maso:

500 g vepř. kýty  | marináda  | 2 vejce  | 1 lžička cukru  | 1 lžička kari  | 1 lžíce maggi  | troška soli  | 1 lžička škrobu  | 1 lžíce oleje  | 1 lžíce worcestru  | troška pepře  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Vepřové pekingské maso:

Kýtu nakrájíme na kostky. Připravíme si marinádu. Do mísy vložíme všechny přísady na marinádu a důkladně promícháme. Poté do marinády vložíme nakrájené maso a promícháme, aby se marináda dostala ke každému kousku masa. Takto připravené maso vložíme do lednice a necháme uležet 24 hodin.
Druhý den směs vyklopíme na pánev a maso zprudka opečeme v rozpáleném oleji.
Podáváme s chlebem a zeleninou.


Fotky receptu Vepřové pekingské maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové pekingské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !