Postup přípravy receptu Vepřové plátky na fazolích :
Plátky vepřového masa (mohou být z kýty či z krkovice) opláchneme, osušíme a dobře naklepeme. Očistíme si všechnu zeleninu. Cibuli nakrájíme na kolečka a česnek na plátky. V kastrolu nebo v hlubší pánvi si rozpálíme olej a maso na něm opečeme z obou stran do červena. Vyjmeme ho, dáme stranou a udržujeme v teple. Na zbylém tuku orestujeme kolečka cibule a plátky česneku, přidáme nakrájenou chilli papričku, římský kmín, zázvor a koriandr. Podlijeme vývarem, přidáme rajčatový protlak, osolíme a promícháme. Do této směsi vrátíme maso a dusíme do měkka. Na konec přidáme fazole z konzervy a společně s masem je prohřejeme a odstavíme ze zdroje tepla. Přimícháme zakysanou smetanu a podáváme.