Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.04. 2025
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové plátky na tymiánu

fotka Vepřové plátky na tymiánu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové plátky na tymiánu :

600 g vepřového masa (4 plátky)  | hrst čerstvého tymiánu  |  sůl  |  drcený pepř  | 1 stroužek česneku  |  šťáva z citrónu  | 5 lžic oleje

Postup přípravy receptu Vepřové plátky na tymiánu :

Tymián jemně nasekáme, smícháme ho v misce se lžičkou soli, přidáme prolisovaný česnek a lžičku pepře. Znovu pořádně promícháme. Přidáme citrónovou šťávu a olivový olej. Touto směsí potřeme plátky masa a necháme marinovat asi 20 minut. Marinované maso vyjmeme, dáme na gril a za pravidelného otáčení grilujeme doměkka (dle žáru 20 - 40 minut). Během grilování potíráme zbylou marinádou. Podáváme s opékanými bramborami nebo s pečivem.


Fotky receptu Vepřové plátky na tymiánu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka