Použité suroviny receptu Vepřové plátky na tymiánu :
600 g vepřového masa (4 plátky)
| hrst čerstvého tymiánu
| sůl
| drcený pepř
| 1 stroužek česneku
| šťáva z citrónu
| 5 lžic oleje
Postup přípravy receptu Vepřové plátky na tymiánu :
Tymián jemně nasekáme, smícháme ho v misce se lžičkou soli, přidáme prolisovaný česnek a lžičku pepře. Znovu pořádně promícháme. Přidáme citrónovou šťávu a olivový olej. Touto směsí potřeme plátky masa a necháme marinovat asi 20 minut. Marinované maso vyjmeme, dáme na gril a za pravidelného otáčení grilujeme doměkka (dle žáru 20 - 40 minut). Během grilování potíráme zbylou marinádou. Podáváme s opékanými bramborami nebo s pečivem.
Fotky receptu Vepřové plátky na tymiánu :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!