Postup přípravy receptu Vepřové plátky s mrkví:
Maso omyjeme,osušíme a nakrájíme na plátky.Maso zlehka naklepeme,osolíme,opepříme,ochutíme oreganem a potřeme olejem.Poté necháme maso nachvíli odležet.Mrkev oškrábeme,omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky.Hrášek necháme rozmrazit.V kastrůlku rozehřejeme máslo,přidáme hrášek,necháme chvíli podusit a přidáme mrkev.Vše asi ještě 5 minut podusíme,ochutíme solí a cukrem a uchováme v teple.Maso opečeme po obou stranách dozlatova na rozehřátém oleji.Pak ho lehce podlijeme vodou a krátce povaříme.Měkké maso přendáme na talíře.Obložíme dušenou zeleninou a ozdobíme listem salátu a podle chuti můžeme ještě přelít výpekem.