Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.02. 2025
Dnes má svátek Lenka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové plátky v hořčičné omáčce

fotka Vepřové plátky v hořčičné omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřové plátky v hořčičné omáčce:

4 plátky vepřového masa - asi 500 g (plec, kotlety, krkovič­ka)  | 1-2 středně velké cibule  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 lžíce plnotučné (francouzské) hořčice  | 2 lžíce kremžské hořčice  | 1 bobkový list  | 3 kuličky nového koření  | 1,25-1,50 dl zakysané smeta­ny  | dle potřeby: hladká mouka na zahuště­ní omáčky

Postup přípravy receptu Vepřové plátky v hořčičné omáčce:

Plátky masa naklepeme, osolí­me, opepříme a na oleji po každé straně 3-4 minuty osmažíme. Vložíme do papiňáku, na zbylém tuku od smažení zpěníme na­drobno nakrájenou cibuli a vše vlijeme na maso.
Přidáme tolik horké vody (můžeme dát i kou­sek masoxu), kolik chceme mít omáčky, zamícháme oba druhy hořčice, doplníme kořením a přisolíme. Necháme dělat zhruba 30-40 minut. Měkké maso vy­jmeme, nalijeme zakysanou smetanu, ve které jsme rozmí­chali mouku, a povaříme 5-8 mi­nut. Poté přecedíme, přidáme maso a ještě chvilku prohřejeme.


Fotky receptu Vepřové plátky v hořčičné omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky v hořčičné omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !