Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové po cikánsku

fotka Vepřové po cikánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Vepřové po cikánsku:

750 g vepřového masa  | 1 lžíce mleté sladké papriky  | dle chuti: sůl a pepř  | 2 velká rajčata  | 2 hnědé šalotky  | 60 g hub  | 60 g vařeného jazyka  | 60 g vařené šunky  | 30 g másla  | 2 lžíce olivového oleje  | 4 lžíce vína  | 300 ml horkého kuřecího vývaru

Postup přípravy receptu Vepřové po cikánsku:

Nakrájet vepřové maso na kousky. Na talíři smíchat papriku se solí a pepřem. Oloupat, zbavit semínek a na drobno nakrájet rajčata. Na jemno pokrájet šalotky. Posekat houby, šunku a jazyk. Rozehřát máslo s 1 lžící oleje na pánvi maso orestovat. Vyjmout z pánve a udržovat teplé.
Snížit teplotu a přidat do pánve šalotky. Míchat po 1 min. před přidáním vína. Zvýšit teplotu a vařit skoro do sucha. Přidat rajčata a vývar. Snížit teplotu a vařit, až vše zhoustne. Mezi tím na druhé pánvi dusit houby na zbytku oleje. Zamíchat houby, šunku a jazyk do omáčky a ochutit.
Podávat polité omáčkou s rýží.


Fotky receptu Vepřové po cikánsku:

Vepřové po cikánsku
Vepřové po cikánsku
Vepřové po cikánsku
Fotky vložil: Natural,MichelePrg 
Hodnocení receptu Vepřové po cikánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !