Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové ragú s houbami

fotka Vepřové ragú s houbami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové ragú s houbami:

500 g vepřových řízků  | 3 lžíce přepuštěného másla  |  sůl, pepř  | 250 g hráškových lusků  | 500 g žampionů  | 1 cibule  | 150 ml vývaru  | 200 ml kysané smetany  | 2 žloutky  |  strouhaný muškátový oříšek  | 2 lžíce citronové šťávy  | 1 lžíce nasekané petrželky

Postup přípravy receptu Vepřové ragú s houbami:

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Opečeme je na 2 lžících přepuštěného másla, osolíme, opepřímea přendáme do jiné nádoby.
Hráškové lusky nakrájíme na proužky, houby na plátky, cibuli na kolečka. Na pávni zahřejeme zbytek másla, opečeme na něm cibuli a přidáme houby. Nakonec hráškové lusky. Přilijeme vývar a vaříme 5 minut.
Kysanou smetanu rozšleháme se žloutkem a vmícháme ji do omáčky, zahřejeme, ale už nevaříme. Okořeníme muškátovým oříškem, osolíme, opepříme a podle chuti okyselíme citronovou šťávou. Do omáčky vložíme opečené maso.


Fotky receptu Vepřové ragú s houbami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové ragú s houbami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !