Použité suroviny receptu Vepřové ragú se zeleninou a slaninou:
2 póry
| 600 g vepř. plece
| sůl
| 1 lžíce oregana
| 1,5 lžíce provens. koření
| 2 lříce oleje
| 1 cibule
| 6 rajčat
| 200 g angl. slaniny
| bílý pepř
| na ozdobu černé olivy
Postup přípravy receptu Vepřové ragú se zeleninou a slaninou:
Olecko nakrájíme na proužky. Rajčata nakrájíme na malé kostky. Pórek pokrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli jemně posekáme.
Na oleji zpěníme cibulku, vyškvaříme slaninu, vložíme maso a orestujeme. Přidáme rajčata, koření, sůl a za neustálého míchání opékáme přibližně 15 minut. Poté vložíme pórek a ještě 10 minut dusíme. Podáváme s vařenými těstovinami a zdobíme černými olivami.
Fotky receptu Vepřové ragú se zeleninou a slaninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!