Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízky se šlehačkou

fotka Vepřové řízky se šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové řízky se šlehačkou:

10-12 středních brambor  | 4 vepřové řízky  | 2 smetany ke šlehání  |  kremžská hořčice  |  Podravka  |  sůl  |  Maggi-polévkové koření  | 1 cibule  |  kmín

Postup přípravy receptu Vepřové řízky se šlehačkou:

Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a uvaříme v osolené a okmínované vodě do poloměkka. Maso naklepeme, osolíme, pokapeme Maggi polévkovým kořením a potřeme kremžskou hožčicí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Do zapékací misky dáváme vrstvy brambor, cibule, masa a končíme vrstvou brambor. Brambory vždy posypeme trochou Podravky. To vše zalijeme smetanou ke šlehání a dáme péct do předehřáté trouby. Pečeme 50-60 min. na 180 °C.


Fotky receptu Vepřové řízky se šlehačkou:

Vepřové řízky se šlehačkou
Vepřové řízky se šlehačkou
Vepřové řízky se šlehačkou
Vepřové řízky se šlehačkou
Fotky vložil: berunaa 
Hodnocení receptu Vepřové řízky se šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !