Použité suroviny receptu Vepřové s mrkví a kapustou na hořčici:
1 lžíce celozrnné hořčice
| 4 porce vepř. kýty
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce másla
| 200 g růžičkové kapusty
| 200 g mrkve
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Vepřové s mrkví a kapustou na hořčici:
Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, pomažeme hořčicí, opepříme a osolíme. Naložené plátky necháme v lednici asi 2 hodiny. Naložené maso smažíme na oleji dozlatova. Mrkev a kapustičky opláchneme a očistíme. Mrkev nakrájíme na kousky a společně s kapustou uvaříme v hrnci s osolenou vodou do měkka. Poté vodu slijeme a zeleninu promícháme s jednou lžící másla. Hotové maso podáváme se zeleninou.
Fotky receptu Vepřové s mrkví a kapustou na hořčici:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!