Použité suroviny receptu Vepřové s paprikou v pomalém hrnci:
1500 g vepř. plecka
| 4 lžičky sladké papriky
| 80 ml mouky
| 2 lžíce oleje
| 1/2 lžičky soli
| pepř
| 1 cibule /půlkolečka/
| 120 ml vývaru z masa
| 120 ml zakys. smetany
Postup přípravy receptu Vepřové s paprikou v pomalém hrnci:
Maso nakrájejte na vetší kousky. V mikrotenovém sáčku smíchejte mouku s paprikou, solí a pepřem. Do sáčku přidejte suché maso a protřepením je obalte.
Na pánvi rozeřrejte olej a na něm opečte maso po všech stranách do hněda. Dejte je spolu s cibulí do pomalého hrnce. Na pánev od opékání masa nalejte vývar, vše v pánvi odvařte a nalejte na maso v hrnci.
Vařte zakryté na LOW 6-8 hodin, maso z hrnce vyjměte a udržujte horké. Šťávu z hrnce nalejte do kastrolu a na sporáku vařte až se zredukuje asi o jednu třetinu. Vmíchejte do ni smetanu o dosolte.
Fotky receptu Vepřové s paprikou v pomalém hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!