Postup přípravy receptu Vepřové se šťávou na bobkovém listě:
Vepřové maso nakrájíme na malé kostičky a dáme na rozpálený olej přidáme cca 5 listů bobkového listu, smažíme do zlatova, potom maso podlijeme vodou dle potřeby(bude pouze šťáva) přidáme 1 hovězí bujón a dusíme, pak osolíme dle chuti, přidáme špetku pepře a malou kávovou lžičku sojové omáčky. Necháme dusit. Uděláme jíšku z hladké mouky a vody a jíškou šťávu trochu zahustíme.
Brambory dáme vařit celé umyté ve slupce. Uvařené brambory nakrájíme na půlky nebo čtvrtky a podáváme se šťávou a masem.
Fotky receptu Vepřové se šťávou na bobkovém listě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!