Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové špízky

fotka Vepřové špízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové špízky:

600 g vepřových řízků  |  sůl  |  mletý pepř  | 4 kapustové listy  | 250 g náplně z bílé klobásy  | 2 cibule  | trochu másla nebo oleje  |  zelená petrželka  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Vepřové špízky:

Oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a necháme vychladnout. Na jemno nakrájenou petrželku smícháme s klobásovou směsí a vychladlou cibulí. Dobře omyté a tuhých žilek zbavené kapustové listy spaříme slanou vodou, propláchneme ve studené vodě a necháme okapat. Podélně nakrájené řízky podle vláken rozklepeme na velké tenké plátky, které osolíme a opepříme. Naklepané plátky překryjeme kapustovými listy, potřeme klobásovou směsí, zarolujeme, převážeme nití a dáme na 2 hodiny do mrazáku. Z rolády pak krájíme 2 cm silná kolečka, která po dvou napíchneme na špejli. Špízky smažíme na oleji po obou stranách asi 4 minuty. Příloha: vařené brambory sypané petrželkou a zeleninový salát.


Fotky receptu Vepřové špízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové špízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !