600 g vepřová panenka
| sůl
| mletý pepř
| 2 lžíce olej
| 1 lžička máslo
| 80 g čerstvé žampiony
| 80 g šunka
| 40 g uzený sýr
| 2 ks vejce
Postup přípravy receptu Vepřové tajemství:
Z vepřové panenky nakrájíme 8 až 12 řezů, zlehka je naklepeme, osolíme a opepříme. Pak je na oleji z obou stran zprudka opečeme a zvolna dohotovíme.
Na jednotlivé porce navršíme směs na másle podušených hub, nadrobno nakrájené šunky, poloviny nastrouhaného sýra a vejce.
Navrch směs posypeme zbylým sýrem a v rozehřáté troubě nebo pod grilem zprudka zapečeme.
Zapečené maso podáváme s opečenými bramborami nebo hranolky a ozdobíme snítkou bylinek a listovým salátem.
Fotky receptu Vepřové tajemství:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!