Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 06.11. 2024
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové závitky se zelím

fotka Vepřové závitky se zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové závitky se zelím:

4 plátky vepřového masa  | 1 sáček kysaného zelí  |  sůl  |  pepř  | 2 ks cibule  |  olej  | 500 ml vývaru

Postup přípravy receptu Vepřové závitky se zelím:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a doprostřed každého plátku masa rozprostřeme zelí. Pak maso srolujeme a jehlou propíchneme tak, aby plátek dobře držel pohromadě. Do tlakového hrnce dáme trochu oleje a závitky na něm ze všech stran opečeme. Pak je vytáhneme, na oleji od závitků osmahneme nakrájenou cibulku a na ni znovu vložíme závitky. Maso v hrnci podlijeme vývarem a zakryjeme poklicí. Dusíme tak dlouho, až je maso měkké. Bramboráčky si připravíme podle klasického receptu na bramboráky. Potom vepřové závitky servírujeme na talíř, přelijeme je omáčkou získanou z vydušených závitků a podáváme s čerstvě usmaženými bramboráčky.


Fotky receptu Vepřové závitky se zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové závitky se zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !