Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.11. 2024
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové žebírko plněné pivním sýrem

fotka Vepřové žebírko plněné pivním sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřové žebírko plněné pivním sýrem:

4 ks vepřová kotleta s kostí  | 200 g pivní sýr  | 4 lžíčky máslo  | 1 ks masox  | 150 g sterilované červené zelí  |  hladká mouka  |  sůl  |  olej nebo tuk na pečení

Postup přípravy receptu Vepřové žebírko plněné pivním sýrem:

Každou kotletu prořízneme ostrým nožem naplocho. Kapsu naplníme dávkou pivního sýra a másla, uzavřeme párátkem a maso z obou stran osolíme a pomoučíme. Takto upravené žebírko opečeme v horkém oleji po obou stranách asi 15 minut a zalijeme vývarem z masoxu - asi 2 dcl. Ještě asi 10 minut dusíme.



Plněné vepřové žebírko na talíři zdobíme sterilovaným červeným zelím. Vepřové žebírko podáváme s bramboráčky nebo hranolky.


Fotky receptu Vepřové žebírko plněné pivním sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové žebírko plněné pivním sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !