Vložil: | devil99 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové želvy:
500 g vepřového masa
| sůl, pepř, hořčice
| 1 cibule
| 2 vařená vejce
| tatarka, strouhaný sýr
Postup přípravy receptu Vepřové želvy:
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na vymazaný plech jednotlivě. Každý plátek potřeme hořčicí, dáme na něj 2-3 kolečka cibule, 2-3 kolečka vařeného vejce, kopičku tatarské omáčky a navrch nasypeme nastrouhaný sýr. Zapečeme, nejprve mírně
a pak přidáme na teplotě. Podáváme s hranolky a oblohou.
Fotky receptu Vepřové želvy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!