Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový bůček s nádivkou

fotka Vepřový bůček s nádivkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřový bůček s nádivkou:

1 kg bůčku  | dle chuti: sůl, kmín a petrželka  | 50 g másla  | 3 housky  | trochu mléka  | 3 vejce

Postup přípravy receptu Vepřový bůček s nádivkou:

Bůček vykostíme a uděláme do něj kapsu. Připravíme si nádivku - máslo utřeme se žloutky a solí. Na kostičky nakrájené housky navlhčíme v mléce a přidáme k máslu. Nakonec vmícháme dobře ušlehaný sníh a nasekanou petrželku. Nádivkou naplníme asi 3/4 kapsy. Kapsu zašijeme, maso na povrchu osolíme a posypeme kmínem, dáme do pekáčku kůží dolů a podlijeme trochu vodou. Tak se kůžička napaří. Asi po půl hodině maso vyjmeme, kůžičku nařízneme na čtverečky a maso položíme kůži navrch. Pečeme nepříliš prudce asi 1 1/2 hodiny, až je maso měkké a vrchní kůrčička pěkně upečená a chřupavá. Bůček s nádivkou poléváme jen vypečeným tukem.


Fotky receptu Vepřový bůček s nádivkou:

Vepřový bůček s nádivkou
Vepřový bůček s nádivkou
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Vepřový bůček s nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !