Postup přípravy receptu Vepřový guláš s fazolemi:
Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky. Červené sterilované fazole necháme okapat. Slaninu nakrájíme na malé kostičky.
Na oleji necháme rozškvařit slaninu. Potom přidáme cibuli a česnek. Necháme zesklovatět a vmícháme nakrájené vepřové maso, které orestujeme dorůžova, okořeníme paprikou a osolíme. Zmírníme oheň a pod pokličkou podusíme. Jakmile maso pustí šťávu, podlijeme ho vývarem a udusíme doměkka. Do měkkého guláše vmícháme rajčatový protlak, drcený rozmarýn a sójovou omáčku. Povaříme asi 5 minut a vmícháme fazole. Prohřejeme a podle chuti osolíme.
Vepřový guláš s fazolemi podáváme s rýží a zdobíme bylinkami.