Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.06. 2025
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový řízek pod peřinou

fotka Vepřový řízek pod peřinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Vepřový řízek pod peřinou:

4 plátky vepřové kýty  | 4 plátky slaniny  | 4 plátky tvrdého sýra  | 1 špetka soli a pepře  | 1 špetka sladké papriky  | 3 lžíce oleje a vody

Postup přípravy receptu Vepřový řízek pod peřinou:

Plátky masa naklepeme, osolíme a posypeme kořením. Pak je na oleji orestujeme z obou stran. podlijeme vodou a podusíme. Po vysmahnutí vody položíme na každý řízek plátek slaniny a plátek sýra. Přiklopíme poklicí a krátce zahříváme, dokud se sýr nerozteče.


Fotky receptu Vepřový řízek pod peřinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový řízek pod peřinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles