Vložil: | Katyakaty |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 11 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřový steak:
600 g vepřové kýty
| sůl
| pepř
| 0,5 dcl oleje
| 120 g cibule
| 100 g paprikových lusků
| 150 g zelené fazolky
| 30 g petrželky
| 2 dcl červeného vína
| 120 g hub
Postup přípravy receptu Vepřový steak:
Čtyři stejně velké řízky lehce naklepat, osolit, opepřit. V pánvi rozehřát olej a řízky z obou stran 1 minutu opéci, pak odebrat z pánve a odložit na talíř. Ve stejném oleji podusit drobně nakrájenou cibuli, na kostičky pokrájenou papriku a na 2-3 cm velké kousky nakrájené fazolky. Ochutit solí, mletým pepřem a drobně posekanou petrželkou. Vzniklým ragú polít řízky, přidat trochu suchého červeného vína a maso pod pokličkou dodusit. K téměř měkkému masu přidat pokrájené houby. Při servírování navršit ragú na řízky a jako přílohu podávat vaječné noky.
Fotky receptu Vepřový steak:
Fotky vložil: Natural,MichelePrg,evabel,Vikitorie