Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Višňovo - jablečný džem se skořicí

fotka Višňovo - jablečný džem se skořicí
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 33

Použité suroviny receptu Višňovo - jablečný džem se skořicí:

600 g višní  |  400 g jablek  |  na špičku nože mleté skořice  |  1 lžička Kyseliny citronové  |  1150 g cukru  |  1 Gelfix Klasik 1:1

Postup přípravy receptu Višňovo - jablečný džem se skořicí:

Na 5 sklenic po 200 ml. Višně omyjeme, zbavíme stopek, vypeckujeme a navážíme 600 g. Jablka omyjeme, oloupeme, vyřízneme jádřince, nakrájíme nadrobno a navážíme 400 g. Ovoce, skořici a kyselinu citronovou dáme do hrnce. Z naváženého cukru odebereme 2 polévkové lžíce, nejprve je smícháme s přípravkem Gelfix Klasik 1:1 a poté s ovocem. Vše přivedeme k varu. Jakmile se hmota vaří, přidáme zbývající cukr. Znovu přivedeme k varu za stálého míchání a va říme asi 5 minut. Poté sundáme z plotny. Pěnu sebereme a plníme do sklenic. Uzavřeme a otočíme dnem vzhůru a necháme 5 minut na víčku.


Fotky receptu Višňovo - jablečný džem se skořicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Višňovo - jablečný džem se skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !