Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vlámské zelí

fotka Vlámské zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vlámské zelí:

1 kg hlávkového zelí  | 100 g anglické slaniny  | 250 g tvrdého sýra  | 250 ml Ramy Cremefine na vaření  | 1 žloutek  | 2 lžíce Ramy Culinesse  |  drcený kmín  |  ml. sladká paprika  |  sůl

Postup přípravy receptu Vlámské zelí:

Zelí očistíme a nakrájíme na nudličky. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, tvrdý sýr nastrouháme na hrubém struhadle. V hrnci rozehřejeme Ramu Culinese, na které lehce opečeme slaninu. Osolíme, okořeníme kmínem a podlijeme trochou vody. Zelí dusíme za občasného míchání do měkka. Na pekáč vymazaný Ramou Culinesse rozložíme polovinu zelí, posypeme polovinou sýra, dáme další vrstvu zelí a posypeme zbylým sýrem. Zalijeme Ramou Cremefine na vaření smíchanou se žloutkem. Zapečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Příloha: vařené brambory nebo opečené brambory.


Fotky receptu Vlámské zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vlámské zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !